L’Ajuntament de Balaguer obre el trànsit del primer tram del carrer Botera

L’Ajuntament de Balaguer ha obert al trànsit el primer tram del carrer Botera que connecta  amb la plaça Sant Salvador i la Plaça del Pou a través de la travessera de la Botera. Amb aquesta acció es busca descongestionar de trànsit del carrer Major, un dels principals afectats de les obres que s’estan realitzant al carrer Botera des del passat mes de febrer.

En els pròxims dies s’espera poder acabar d’asfaltar el segon tram de carrer que van des del nou carrer Sant Pere i fins al portal de la Muralla. Es preveu que aquesta actuació pugui estar conclosa en un període de 15 dies, d’aquesta manera es podria restablir tota la circulació del carrer a falta dels darrers detalls per donar l’obra per acabada.

Les obres del carrer Botera van començar al mes de febrer i s’han vist endarrerides en varies ocasions, en primer lloc pel trasllat d’una línia d’alta tensió i posteriorment per la forta tempesta que va caure a la capital de la Noguera al mes de maig i que va afectar les obres fetes fins al moment.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.