L’Ajuntament de Balaguer obre el concurs per 31 places de treball públic

L’Ajuntament de Balaguer ha convocat el concurs per cobrir 31 places de treball públic de la corporació municipal. Els consistori ja va convocar 44 places durant el 2018 de les quals ja n’ha cobert prop d’una 15a. D’aquesta manera des de l’equip de govern es busca estabilitzar la plantilla de la corporació municipal en la que actualment prop dels 2/3 de la plantilla ocupen el lloc de manera interina.

Els concursos s’aniran efectuant de manera gradual i s’espera que en els pròxim tres anys es puguin ocupar de manera fixa les 75 places presentades a concurs.  El batlle ha explicat que el fet de que s’hagin de crear de nou les bases per cada plaça oferta alenteix el procés.

Pel que fa el perfil de les places és variat i sempre es tracta de llocs de treball que ja estan ocupats per interins i en cap cas de nous perfils laborals.

En aquest sentit el batlle de la ciutat ha manifestat que posteriorment,  el consistori haurà de realitzar promocions internes.

Actualment l’Ajuntament de Balaguer  compta amb una plantilla de prop de 250 treballadors entre el contractes eventuals i els continuats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.