L’Ajuntament de Balaguer ja disposa del crèdit d’1’4 milions d’euros que permetrà executar part del pressupost

L’Ajuntament de Balaguer ja disposa del crèdit d’un milió quatre cents mil euros que el consistori ha demanat per fer front a l’execució de part del pressupost del 2017. La disponibilitat d’aquesta liquiditat ha permès a l’Ajuntament començar el procés de licitació de les obres d’adequació del Pont Nou, per valor de 90.000 euros, la substitució de la Gespa Artificial del Camp d’esports pressupostada inicialment per quasi 150.ooo euros i les obres del C/Botera que tindran un cost aproximat de 247.000 euros.

Un cop adjudicades les contractacions i comptant que no hi hagi cap imprevist es calcula que l’actuació al Muncipal d’esports pugui estar enllestida la primera quinzena de setembre. Pel que fa les obres al Pont Nou i al Carrer Botera podrien començar durant la tardor. Jordi Ignasi Vidal ha manifestat que l’actuació al C/ Botera també es podria fer en dues fases tal i com s’està realitzant al Barri Nou.

Per altra banda l’Ajuntament i gràcies a la liquiditat del crèdit també ha iniciat els processos d’adjudicació de les obres lligades a la subvenció de la taxa turística que contemplen l’ampliació de l’enllumenat de la muralla, la millora de l’accessibilitat al contingut del museu de la Noguera per persones amb discapacitats visuals i altre limitacions, la implantació de la senyalització turística de la ciutat i l’adequació i museïtzació de l’edifici Mudèjar de Santa Maria.

Jordi Ignasi Vidal també ha manifestat que també s’ha iniciat el procés per la compra d’un nou vehicle policial.

Per altra banda l’alcalde de Balaguer ha manifestat que l’equip de govern podria portar a debat en el pròxim ple una modificació pressupostària per tal de poder refinançar els crèdits pendents de l’Ajuntament i millorar les seves condicions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.