L’Ajuntament de Balaguer impulsa el 2n concurs “Flors als balcons”

L’Ajuntament de Balaguer impulsa la segona edició del concurs “Flors als balcons” emmarcat dins del programa Treball als barris i del projecte Viles Florides que el consistori de la capital de la Noguera van endegar ara fa un any.

Com en l’edició passada l’objectiu de “Flors als balcons” és afavorir la implicació dels veïns i veïnes en  l’augment de la vegetació de Balaguer, creant un entorn més agradable i millorant el paisatge urbà. Enguany el concurs va més enllà dels carrers del centre històric i obre inscripcions per dues noves categories.

Des del consistori s’ha valorat molt positivament l’acceptació de la primera edició del concurs i s’ha encoratjat als ciutadans a mantenir les guarnicions durant tot l’any.

Les inscripcions per la segona edició del concurs Flors als balcons es podran fer del 18 de maig al 7 de juny a l’Ajuntament de Balaguer i els balcons i espais participants seran valorats pel jurat durant la setmana del 17 al 21 de juny.

Des de l’Ajuntament s’espera que la participació d’aquesta segona edició de “Flors als balcons” superi la 70a de participants que van formar part del concurs en l’edició passada.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.