La Roca dels Bous inicia un nou període d’excavacions obertes al públic

El període d’excavacions a la Roca dels Bous s’ha iniciat novament aquesta setmana i s’allargarà fins al proper 3 d’Abril.

Els arqueòlegs que treballen en el jaciment situat a Camarasa excaven en un nivell arqueòlogic d’uns 50.000 anys d’antiguitat donant continuïtat als treball realitzats fins ara.

A més, i com ja és habitual en les excavacions periòdiques que es realitzen a la Roca dels Bous, el jaciment està obert al públic durant els dies d’excavació. El treball al propi jaciment o diversos tallers a l’Espai Orígens de Camarasa són algunes activitats que s’han promogut pels dies de treball.

Per altra banda, destaca la recent declaració del jaciment com a Bé Cultural d’Interès Nacional. Un reconeixement que des de la direcció del  jaciment es valora molt positivament i que posa en valor la feina realitzada al jaciment.

Els treballs en aquest jaciment prehistòric són constants de l’any 2001 i des de fa uns anys es complementen amb visites 2.0 o tallers a l’Espai Orígens amb l’objectiu d’atansar la prehistòria a aquells que hi estan menys acostumats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.