“La Caixa” commemora el centenari de la seva arribada a Balaguer

El Teatre Municipal de Balaguer va acollir aquest dimarts al vespre l’acte de commemoració del centenari de l’arribada de la Caixa a Balaguer i la comarca de Noguera. El recinte va quedar petit per acollir a les més de 700 persones que van voler ser partícips d’aquest esdeveniment.

L’acte va començar amb la projecció d’audiovisuals sobre la trajectòria de la Caixa durant aquests 100 anys a la comarca de la Noguera i també sobre les diferents aportacions de l’Obra Social al territori. Precisament, El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, va destacar el paper de l’Obra Social, tret distintiu de l’entitat.

Tant l’acalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, com el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, van apel·lar al procés català i van convidar a l’entitat a prendre’n part.

La conferència “Per què investigar a l’Antàrtida?” a càrrec de Josefina Castellví, professora d’investigació del Consejo Superior de Investigaciones Científicas i patrona de la Fundació Bancària ”la Caixa”, va cloure l’acte.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.