Josep Maria Roigé, candidat del PdeCAT en les pròximes municipals a Balaguer

Josep Maria Roigé serà el candidat del PdeCAT en les pròximes municipals de Balaguer al 2019,  després de ser elegit cap de llista d’aquesta formació en un procés de primàries el passat dijous.

Després de complir les característiques necessàries per poder presentar la seva candidatura, l’única a Balaguer, Roigé va exposar el seu programa i mitjançant una votació presencial amb més de 100 associats i associades va obtenir un 70% dels vots a favor.

Es considera una persona amb vocació política i mitjançant aquesta vol treballar per la seva ciutat.

Durant la seva presentació Roigé va explicar que en els darrers tres anys de candidatura el projecte de ciutat pel qual es volia treballar quan el seu grup governava Balaguer s’ha vist aturat.  El seu objectiu és reconduir Balaguer i ser una ciutat orgullosa d’ella mateixa i ambiciosa.

Roigé assegura que defensa la política a favor dels ciutadans i de la ciutat des d’una ideologia pròpia i compartida amb un gran col·lectiu des del centrisme i cercant la feina ben feta i de qualitat.

A hores d’ara encara no hi ha noms concrets en la seva candidatura però des del PdeCAT de Balaguer tenen clar que ha de ser transversal. La seva llista ha de comptar amb persones associades al partit i altres que formin part de la societat civil i vulguin treballar en el seu projecte de ciutat coincidint amb la seva finalitat i manera de fer.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.