José Luis Blanco guanya la 3a edició de la Milla Urbana de Balaguer

Jose Luis Blanco, subcampió europeu dels 3.000 metres obstacles, va estar present ahir a la tarda a Balaguer en la III edició de la Milla Urbana. L’atleta internacional va ser el més ràpid en creuar la línia de meta amb un temps de 4 minuts i 22 segons. La prova va estar molt disputada i només 1 segon de diferència separava els dos primers classificats.

Com és habitual, la Milla, que té una distància de 1.609 metres, va recórrer el Passeig de l’Estació. All larg de la tarda va haver-hi per als més petits tallers de manualitats i inflables. Enguany, la competició comptava amb una modalitat infantil, i incorporava també una prova oberta a tothom batejada amb el nom de Cursa Popular Albert Barri. El Club Atlètic Maratonians del Segre, organitzador de la Milla, vol homenatjar així el jove balaguerí i gran aficionat a l’esport que va morir recentment.

La diada ha finalitzat amb l’entrega de premis als guanyadors i el reconeixement a tots els participants.