La Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida aplega 150 professionals de la província

El Monestir de les Avellanes ha acollit aquest dijous la segona edició de la Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida.  Unes jornades que se celebren de forma bianual i que estan ideades amb l’objectiu de crear espais de treball que convidin als professionals a reflexionar sobre el sector. Enguany la trobada, organitzada per l’àrea de serveis socials bàsics del Consell Comarcal de la Noguera, ha girat al voltant de l’acompanyament a les persones en els processos de reajustaments familiars.

Al llarg del matí el programa d’activitats s’ha completat amb conferències i tallers creats amb l’objectiu de generar directrius dins de l’àmbit dels serveis socials bàsics de la província. La jornada celebrada a la Noguera ha estat presidida pel Secretari General d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesias, qui ha destacat la importància d’aquest tipus de jornades per estructurar l’atenció social primària.

La jornada ha comptat amb la presència de propo de 50 treballadores i treballadors socials i amb el suport d’un comitè d’experts formats per Fernando  Fantova, Núria Ferrer, Marilen Herrero i Pilar Quejido.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.