Jordi Ignasi Vidal repeteix com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Balaguer

Jordi Ignasi Vidal repetirà com a candidat d’Esquerra Republicana a l’ajuntament de Balaguer. El diputat d’Esquerra a Madrid, Gabriel Rufián, ha estat l’encarregat de presentar-lo aquest divendres a la capital de la Noguera en un acte que ha omplert la sala d’actes del consistori balaguerí. Vidal, que ha estat acompanyat per alcaldes i candidats del territori, s’ha compromès a continuar amb el model de ‘governança’ republicana el qual situa l’eix social i les persones com la  base de totes les polítiques municipals.

Vidal, que ha fet balanç d’aquests 4 anys de legislatura, ha reafirmat el seu compromís de continuar liderant el projecte republicà a la capital de la Noguera.

Gabriel Rufián, que ha acompanyat a Jordi Ignasi Vidal en la seva presentació per a renovar l’alcaldia, ha arrencat diversos aplaudiments del públic en un discurs contundent.

Rufián ha recordat que el projecte republicà ha de servir per sumar cada cop més gent independentista.

L’acte ha finalitzat amb fotografies amb l’equip de govern i els alcaldes de la comarca.

Jordi Ignasi Vidal, té 54 anys és Enginyer Agrònom i Enginyer Tècnic Forestal, i està especialitzat en temes mediambientals. Està casat i és pare d’una filla i de dos fills bessons. És la segona vegada que Vidal es presenta com a candidat republicà. Actualment és alcalde de Balaguer des de 2015.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.