Jordi Ignasi Vidal espera que s’arxivi la causa contra els alcaldes un any després de la seva declaració davant la Fiscalia Superior de Catalunya

Des d’aquestes imatges de l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, entrant a  declarar davant del Fiscal Superior de Catalunya com a presumpte col·laborador de l’organització de la consulta de l’1 d’octubre ja ha passat un any. Ara, 365 dies després, el batlle de la capital de la Noguera així com la resta d’alcaldes que en aquell moment van ser citats a les dependències judicials esperen la resolució del cas arxivant-lo o portant-lo a judici.

Fa sis mesos la Fiscalia ja va augmentar el període d’ investigació i ara a les portes de la data límit per arxivar el cas l’alcalde explica que tan ell com els seus homòlegs esperen quina serà la decisió final no obstant afirma que ni ara ni fa 6 mesos ha rebut cap notificació al respecte.

Tot i mostrar-se convençut que el que van fer només era complir el mandat popular, Vidal s’hi que ha volgut mostrar la seva incertesa en el cas d’arribar a un hipotètic judici. En aquest sentit Vidal s’ha referit als polítics exiliats i empresonats i ha considerat  justícia polititzada

A nivell personal Vidal recorda la seva declaració al jutjat, que va coincidir amb l’entrada de la policia nacional a la conselleria d’economia, amb certa emoció i n’ha ressaltat la força col·lectiva del poble.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.