Inicien les obres del nou aparcament d’autocaravanes a la zona del Molí de l’Esquerrà

El passat mes de desembre es va aprovar el projecte per a l’adequació d’un espai d’aparcament d’autocaravanes a la zona del Molí de l’Esquerrà, dos mesos després l’empresa contractada ha iniciat aquestes obres que compten amb un pressupost d’uns 40.000 euros.

Amb l’adequació d’aquest espai s’aconseguirà preparar la ciutat oferint tot tipus d’allotjaments pels turistes que visiten el municipi. El pàrquing es dividirà en dues zones per tal que les autocaravanes que necessitin subministrament d’aigua o llum, puguin compartir un mateix espai amb les autocaravanes que només utilitzin la zona de pàrquing per passar-hi la nit.

Aquesta actuació que forma part d’una de les obres que s’executaran amb la subvenció de la taxa turística, dotarà a la ciutat d’un punt de parada de fàcil accés ubicat en una zona cèntrica, que permetrà als turistes visitar tota la zona d’interès patrimonial de Balaguer.

A més d’aquesta actuació, també s’han iniciat els treballs del carrer Santa Maria, que juntament amb el pàrquing d’autocaravanes formen part del conjunt d’obres de la taxa turística i que per tant es preveu que s’enllesteixin a principis de primavera.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.