Inici del curs escolar pels alumnes d’infantil, primària i ESO

Primer dia de curs pels alumnes d’Infantil i primària de les escoles de Balaguer. Com en la resta dels centres educatius del territori , en aquest col·legi de la capital de la noguera, predominen les imatges dels retrobaments i els nervis habituals del primer dia de curs, nervis més accentuats per aquells que avui comencen la escolarització obligatòria amb un pla d’adaptació per facilitar aquesta estrena tant als pares com als nous alumnes.

El nou curs escolar arriba sense grans canvis pel que fa el sistema d’avaluació i es manté el sistema d’avaluació competencial que es va iniciar l’any passat. A banda de les pautes marcades pel departament els centres escolar, com l’escola La Noguera de Balaguer, avui és el punt de partida per valorar els canvis interns proposats per l’equip directiu.

A l’Escola La Noguera de Balaguer avui han començat el nou curs escolar un total de 220 alumnes repartits entre els 9 grups d’infantil i primària del centre. En total a Ponent iniciaran el curs 2018-2019  68.816 alumnes entre els alumnes d’infantil primària i ESO que ho han fet avui i els alumnes de batxillerat i cicles formatius que ho faran divendres.


Informa: Miquel A. Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.