II Mercat del Vell, el proper 15 de novembre

mercatvellAquest mes de novembre es farà la 2a edició del Mercat del Vell, una iniciativa del Consell Comarcal de la Noguera, per mitjà del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Noguera (PDC), i de l’associació de dones Dóna Pas, que ofereix a particulars i entitats un espai de venda d’objectes de segona mà amb la finalitat de contribuir a oferir una alternativa d’increment d’ingressos a les famílies que hi vulguin participar,  mostrar una forma de mercat ecològica, solidària i sostenible, i donar a conèixer la participació social i comunitària com a eina per al desenvolupament de la societat.

Hi pot posar parada tothom qui ho vulgui, prèvia inscripció i contribució de 5 euros per parada, i l’organització hi aporta les taules i les cadires.

El període d’inscripció s’acaba el 12 de novembre de 2014, i es pot fer per dos vies: A la web www.donapas.balaguerentitats.com, on també es poden consultar totes les característiques i la reglamentació del mercat, o bé presencialment de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h, a l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera (Lapallavacara – tel. 973 44 75 70) o a l’IMPIC de l’Ajuntament de Balaguer (Xalet Montiu – tel. 973 44 66 06).

Durant el mercat hi haurà un Photocall de les Entitats de Balaguer, on qui vulgui podrà disfressar-se i fer-se fotos. També hi haurà l’actuació del grup de música tradicional Vae Vae, que amenitzarà l’ambient durant tota la tarda amb les seves cançons.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.