El Govern indemnitzarà amb un milió d’euros un restaurant il·legal a Camarasa

El govern de la Generalitat haurà de pagar  prop d’un milió d’euros d’indemnització a la promotora d’un restaurant a Camarasa per autoritzar les obres d’aquest establiment en sòl rústic a la dècada dels 90, restaurant il·legal. El tribunal Suprem així ho ha dictaminat en una sentència en que reconeix el dret a la indemnització per danys i perjudicis ocasionats més els interessos, que es van generar a partir del mes de març del 2010.

El procés judicial va començar l’any 94 quan l’entitat ecologista Ipcena va recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la construcció del restaurant en un espai protegit, inundable i no urbanitzable.

El tribunal va anular la resolució d’Urbanisme que autoritzava la construcció del restaurant, declarant-lo il·legal. El cas va arribar fins al Tribunal Suprem que va ordenar declara nul·les les llicències d’obres que havia atorgat el l’Ajuntament de Camarasa i aquest les va deixar sense efecte l’any 2010, moment en que va tancar l’establiment.

Ara el Govern haurà de fer front als 951.00 euros que haurà de pagar a la promotora Camarasa Pont Romà SL després que l’empresa interposés una denúncia pels perjudicis que havia patit com a conseqüència d’una autorització que no s’ajustava a dret.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.