Gerb acull la 5a edició de la Copa Noguera

La Copa Noguera arriba a la seva 5a edició el proper dilluns 26 de març coincidint amb el primer dilluns de Setmana Santa i les vacances escolars. Enguany es manté el format multiesportiu estrenat en l’edició anterior i tindrà lloc al pavelló poliesportiu de Gerb. Equips d’entre 3 i 5 persones arribats d’arreu de la comarca podran competir en sis disciplines diferents: futbol sala, bàsquet, bàdminton, vòlei, bitlles i enguany s’hi afegeix tir amb arc ja que el municipi disposa de l’equipament necessari. Un dels objectius d’aquesta Copa Noguera és fomentar alguns esports minoritaris.

Des de l’oficina jove del Consell Comarcal de la Noguera, organitzadors de la competició, veuen aquesta jornada com un punt de trobada per al jovent de la comarca tot fomentant la pràctica esportiva.

El premi per a l’equip guanyador és de 300 euros en material esportiu que podran comprar en qualsevol botiga de la comarca. A més les posicions de podi rebran també una copa commemorativa. Les inscripcions són totalment gratuïtes i es poden realitzar fins el proper 20 de març a través del web noguerajove.cat.

En l’organització d’aquesta cinquena edició hi ha participat part del jovent del municipi de Gerb en ser els guanyadors de la Copa Noguera del 2017 celebrada a Penelles. S’espera que cada any pugui ser itinerant i participin en organitzar la jornada els guanyadors de la competició.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.