Albert Hermoso, a punt per iniciar la pretemporada

El ritme d’entrenaments s’ha intensificat els últims dies a l’hípica Els Serrats d’Os de Balaguer, on el genet Albert Hermoso està posant en marxa els diferents cavalls per iniciar la pretemporada després de l’aturada nadalenca.

Hermoso es prepara per participar en dos concursos de salt, el primer aquest cap de setmana al Real Club de Polo de Barcelona i el següent a Oliva Nova, a València, del 15 al 21 de gener. Aquestes dues competicions serviran per posar a prova genet i cavalls abans de l’inici de la temporada de Concurs Complert que tindrà lloc a principis de febrer amb la mirada posada als Jocs Eqüestres Mundials que es celebraran al setembre a Carolina del Nord.

El genet assegura que afronta aquesta nova temporada amb molta il·lusió, amb nous reptes i amb moltes ganes de treballar. Ara toca posar a punt els cavalls i exercitar la part física però també la part emocional.

Hermoso destaca que tant important com el treball físic i la tècnica ho és també l’estratègia. És per això que, tot i que la planificació de la temporada està feta, pot variar segons els resultats obtinguts en els diferents concursos per tal d’arribar en plena forma a les grans competicions.

D’aquesta manera, amb treball físic, tàctica i també alguna recompensa dolça, cavall i genet finalitzen una sessió d’entrenament abans de posar-se a prova en els pròxims dies amb l’inici de la competició.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.