Les fruites i verdures i l’exercici físic, les claus per afrontar els excessos de Nadal

L’inici del nou any i la tornada a la rutina és sinònim per molts del retorn als hàbits saludables. Les consultes de dietètica i nutrició s’omplen aquests dies de gent disposada a compensar els excessos dels àpats de Nadal. Els experts consideren que durant les festes de Nadal es pot augmentar entre un i tres quilos el nostre pes habitual. Per aquest nutricionista de la capital de la Noguera, una de les claus per poder perdre aquests quilos de més passa per evitar els dolços que hagin pogut sobrar durant les festes i tornar a una dieta equilibrada on  les verdures i la fruita hi adquireixin un paper fonamental. Els experts també aconsellen evitar les dietes depuradores i mirar de mantenir un hàbits saludables a llarg termini.

Segons els propis experts, mantenir-se actiu és important per tal de que el nostre organisme funcioni millor i a banda dels hàbits alimentaris és important complementar aquest retorn a la rutina i als hàbits saludables realitzant dues o tres sessions setmanals d’exercici físic que ajudaran  a cremar calories després dels excessos nadalencs.

D’aquesta manera, mantenir-se actiu i recuperar un bons hàbits alimentaris són els consells idonis perquè els excessos de Nadal no passin factura.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.