Finalitzen les obres del nou camp annex de futbol

L’Ajuntament de Balaguer finalitza les obres del nou camp annex de futbol situat entre el pavelló poliesportiu i Inpacsa. La gespa utilitzada és la que es trobava antigament al camp municipal d’esports però que per als equips més gran del CF Balaguer ja no complia les necessitats tècniques.

Aquesta actuació permetrà descongestionar el camp de futbol municipal i donarà cabuda als equips de la base. Una de les parts de l’obra ha estat la creació d’una zona de pas per poder accedir directament a les noves instl·lacions. D’altra banda el camp annex donarà un valor afegit a la piscina d’estiu del poliesportiu.

La instal·lació romandrà oberta en horari de piscina a l’estiu i la resta de l’any en horari d’entrenaments, tot i que s’estudia la possibilitat de que diferents col·lectius puguin gaudir també del camp annex si ho sol·liciten.

L’obra que ha anat a càrrec del personal de l’Ajuntament de Balaguer ha presentat alguna complicació que ha afectat també el pressupost.

Ara només falta la instal·lació de llums que no es podrà dur a terme fins que el consistori aprovi els pressupostos del 2017.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.