Finalitza el 17è curs de les Aules d’Extensió Universitària a Balaguer

Balaguer ha finalitzat aquest dimecres el 17è curs de les Aules d’Extensió Universitària que realitzen el Consell Comarcal de la Noguera i la Universitat de Lleida. L’aula de Balaguer és una de les més antigues de les 18 que hi ha actualment a la província. A la comarca enguany s’hi han realitzat les aules d’extensió universitària a un total de 4 municipis i han comptat amb la participació de 300 alumnes.

Durant l’acte de cloenda a la capital de la Noguera s’hi ha fet l’entrega de diplomes als 105 usuaris que hi han participat al llarg del curs. La presidenta del Consell Comarcal, Concepció Cañadell, es mostrava satisfeta per la gran acceptació de les aules arreu de la comarca.

Prop de 3.300 usuaris han passat aquest any per les diferents aules distribuïdes arreu de la província. La Universitat de Lleida té com a objectiu continuar amb aquesta extensió al territori i seguir millorant en els continguts.

El proper curs que s’iniciarà a l’octubre, es continuarà amb les aules de Menàrguens, Térmens, Bellcaire i Balaguer i s’hi afegiran Vallfogona de Balaguer i Ponts.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.