FGC interromp la circulació de trens entre Balaguer i La Pobla de Segur i facilita un servei d’autobusos substitutoris

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromp des d’aquest dilluns i fins el proper 5 d’abril la circulació de trens en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur al Pallars Jussà.

Per garantir la mobilitat dels usuaris FGC facilita com a alternativa un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de la capital de la Noguera i La Pobla de Segur. Aquest s’atura a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. En el cas de Balaguer el vehicle s’atura davant l’estació de trens. Pel que fa a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’atura durant aquest període sota demanda de les persones usuàries.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei serà l’habitual tot i que algunes circulacions també es veuran substituïdes per un servei d’autobús.

  • De dilluns a dijous: el tren amb sortida a les 05.25h de Lleida-Pirineus i el tren amb sortida a les 19.30h de La Pobla de Segur.
  • Divendres: el tren amb sortida a les 05.25h de Lleida-Pirineus i el tren amb sortida a les 21.22h de La Pobla de Segur.
  • Diumenges i festius: el tren amb sortida a les 19.00h de La Pobla de Segur.

La interrupció del servei ferroviari és deguda a les tasques de manteniment que s’estan realitzant en una de les unitats de la sèrie 331. En els darrers mesos el servei de la línia Balaguer-La Pobla de Segur ha estat interromput diverses vegades per tasques de manteniment dels trens i de la mateixa línia com la renovació de més de 2.200 metres de via en diferents túnels que hi ha al traçat.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.