Exposició de llums i làmpades per posar en valor l’artesania

Tres artistes, tres materials i tres estils de llums diferents formen l’exposició Terra i llum que es pot visitar a la Sala Capitular del Monestir de les Avellanes fins el proper 4 de febrer.

Carla de Ruiter és artesana de la llana i s’ha dedicat a la recuperació i actualització de la manufactura de la llana. Jesús Maria Quintero ha treballat durant els darrers anys en la documentació i recuperació de les diferents artesanies de l’espart. Joan Trepat ha après la tradició familiar de cistelleria feta amb vímet i empren tècniques originals i innovadores.

Ara tots tres volen posar en valor les tècniques d’elaboració artesana i els materials amb els que treballen amb aquesta mostra de làmpades i llums davant del perill de desaparèixer. L’objectiu de l’exposició és donar a conèixer les meravelles que es poden fer amb aquests materials adaptant-se als temps actuals.

Prement aquest botó s’inicia un circuit d’encesa de llums que et porta a conèixer cada racó de la sala i cada detall de les làmpades, tot i que una sempre es manté oberta.

El proper dissabte 3 de febrer, com a acte de cloenda, tindrà lloc un taller de creació amb espart, llana i vímet a càrrec de Carla de Ruiter obert a tots els públics.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.