Exposició de l’artista Antoni Borrell a Artesa de Segre

Antoni Borrell és un artista autodidacta nascut a Barcelona el 1927 i establert actualment a Baldomà. Els seus inicis van ser en el món del còmic com a il·lustrador principalment per a l’editorial catalana Toray. Poc a poc es va anar endinsant en el món de l’obra plàstica i al llarg de la seva trajectòria he treballat i treballa en pintura de cavallet i mural, i l’escultura.

Totes les seves pintures a l’oli tenen un tret en comú, la importància dels punts de llum, un aspecte molt destacat en les seves obres i que ja va aprendre del seu pare. La temàtica de les creacions és sempre figurativa. Els paisatges i retrats sempre han estat els seus motius preferents, i la seva gran afició per la història també l’ha portat a pintar quadres inspirats en la vida de personatges anònims en diferents períodes i la reproducció de grans figures.

Les seves obres han estat exposades arreu del món i ara la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre mostra algunes creacions que formen part de la seva col·lecció particular en el marc del programa Biblioteques amb DO.

El projecte impulsat pel Departament de Cultura té com a objectiu dinamitzar la cultura del vi, maridant el vi i les lletres. L’exposició es pot visitar fins al proper 28 de febrer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.