Expedició del Pedala.cat al Triatló de Vitòria

 width=Com cada any el C.E. Pedala.cat de Balaguer ha participat a un triatló de llarga distància amb una asistència massiva d’integrants del club, aquest any l’escollit ha estat el Triatló de Vitòria, una prova que any rere any va recollint les lloances de tots el participants donada la seva gran organització que no desmereix en res a proves mítiques de la franquícia Ironman.

La cursa va comptar amb la participació de 10 triatletes del club en la distància Ironman (3.800m nedant, 180km amb bicicleta i 42km corrent) i 1 en la distància Half (1.900m nedant, 90km amb bicicleta i 21km corrent). La natació es realitzava en l’entorn de l’espectacular embassament d’Ullibarri Gamboa a Landa, posteriorment es feia un circuit de vàries voltes per les Planes Alveses amb un circuit força ràpid on es podien aconseguir uns parcials molt bons, i per últim, la cursa a Peu es feia recorrent el casc antic i bona part de la ciutat de Vitòria amb un ambient espectacular ple d’espectadors animant.

Els resultats van ser els següents:

DISTÀNCIA IRONMAN:

Jaume Tora 10h 04’38”

Miquel Mateu 10h13’10”

Julio Ramonet 10h19’37”

Joan Jordi Clop 11h01’20”

Josep Maria Garcia 11h16’22”

Tom Ruiz 11h32’54”

El Ramon Fargues va haver d’abandonar a l’inici de la marató degut a un tall a l’ull per un cop molt fort durant la natació, així mateix, el Josep Perelló, el Ivan Ròdenas i el Pere Pérez també van abandonar per diversos problemes físics.

DISTÀNCIA HALF:

Cal destacar la fantàstica 15a posició de Pere Bifet i segon lloc al seu grup d’edat (25-29):

Pere Bifet 4h23’41”

Per últim destacar l’espectacular vuitena posició i victòrria al seu grup d’edat (30-34) de la companya d’expedició Carolina Sànchez amb 4h45’00”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.