Èxit de participació i d’assitència a la primera edició de FiraBell

La primera edició de FiraBell, la nova fira del comerç, industria, artesania i productes de proximitat de Bellcaire d’Urgell va acollir una seixantena d’entitats, industries i productors de proximitat que van mostrar el seus productes i les seves activitats durant tot el diumenge als carrers del municipi de la Noguera.

La consellera d’Agricultura Meritxell Serret va ser l’encarregada d’inaugurar el certamen un cop firmat el llibre d’honor del municipi. Serret va destacar la importància d’aquest tipus de certament i va posar de manifest  la rellevància que ha de tenir el món rural en una futura república catalana.

Una nova política agroalimentària que ha de generar models nous de negoci que garantiran, amb l’ajuda del departament, el relleu generacional del sector.

Per la seva banda Jaume Montfort, alcalde del Municipi de Bellcaire va destacar la implicació del poble a l’hora de crear aquesta fira, necessària segons el batlle, per mostrar l’activitat econòmica de Bellcaire i molt ben valorada per les pròpies entitats del municipi.

Durant tot el dia els productes de proximitat de la província i de més enllà van ser els protagonista d’aquesta primera edició de FiraBell.

Al llarg de tot el dia les demostracions de cuina, i les ostres d’activitats de les entitats culturals del municipi  van emplenar els carrers d’una primera edició d’una fira que amb el temps vol evolucionar a la promoció també del producte ecològic.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.