Èxit d’inscripcions al casal Camp Base i Camp II de l’Ajuntament de Balaguer

Des del passat dilluns 9 de juliols els infants de Balaguer d’edats compreses entre 5 i 15 anys participen a les estades camb base i camp II on l’oferta d’activitats esportives i culturals és totalment diferent a al casal triasport que es va realitzar fins la setmana passada. Esports no tan coneguts com piragüisme, sortides en BTT, escalada, jocs de camp, tallers d’aigua, tir en arc etc. són algunes de les moltes activitats que els nois i noies participants al camp realitzen cada dia de dilluns a divendres a la ciutat de Balaguer i les seves rodalies. Avui els més petits els toca iniciar-se al món del piragüisme, per alguns aquesta és la primera experiència amb aquest esports, altres ja són uns veterans de les activitats del Camp Base, tots però ja tenen els seus esports preferits.

L’oferta pels més grans, participants al camp II varia una mica  i la tipologia d’activitats ja són una mica més atrevides, des del rapel fins al tir en arc, sempre amb la natura i el territori de la noguera com a actors principals dels esports.

El casal camp base i camp II s’allargaran fins la setmana del 3 agost, un any més les inscripcions han estat un èxit sobretot les primeres setmanes de juliol.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.