Una ex-farmacèutica trencarà el seu silenci a la Fira d’Alimentació i Salut

 width=Una ex-farmacèutica trencarà el seu silenci a la Fira d’Alimentació i Salut de Balaguer per explicar tot allò que no va poder dir darrere el taulell. Després de 16 anys treballant en una farmàcia, Teresa Morera parlarà del que s’amaga en els efectes secundaris d’alguns medicaments en una conferència el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre a la capital de la Noguera.

Unes 50 activitats ocuparan el Pavelló d’Inpacsa per reflexionar i exercir un model de vida més sostenible. Comptarà amb conferències, degustacions de productes, tallers sobre nutrició i xerrades colpidores d’experiències amb teràpies naturals. L’objectiu del certamen es poder reflexionar al voltant d’un model de vida més en harmonia amb la natura. La Fira, que organitzen conjuntament l’associació Slow Food Terres de Lleida i la Dolça Revolució, arriba a la seva 11a edició plenament consolidada com a punt de trobada i de referència dins del sector de l’alimentació ecològica, la sostenibilitat i la salut.

Aquesta edició reflexiona sobre la forma en què l’alimentació i l’estat emocional repercuteixen de manera directa en una bona salut. Des de xefs a psicòlegs o doctors, donaran als assistents les idees clau per millorar la salut. En aquest sentit, la doctora en Ciències Mèdiques Rocío Lapuente exposarà “Les tres claus per a que el teu aliment sigui la teva medecina”. Es reflexionarà i es mostraran els treballs sobre els impactes i experiències sobre com afecten a la nostra salut factors com el wifi, bluetooth, o les connexions 5G, de la mà de Joan Carles López Sancho, que donarà també les eines per protegir-se d’aquestes radiacions i els seus efectes.

La Fira posa el focus en el valor de l’alimentació, per reflexionar sobre la qualitat de vida. Els principis d’una cistella de la compra afecten directament a la salut i a la biodiversitat. El certamen posa èmfasis en els tractaments naturals i plantes medicinals per actuar en la prevenció i cura d’un ampli ventall de malalties. Per fer-ho, es compta amb la participació de reputats ponents en l’àmbit de la salut, com doctors, nutricionistes, psicòlegs, etc. per explicar les bases que regulen una bona alimentació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.