Esquerra Republicana celebra el seu acte central de campanya

Va comptar amb la participació de Roger Torrent i Marta Vilalta acompanyant a l’alcaldable per Balaguer Jordi Ignasi Vidal

El dimecres al vespre va tenir lloc l’acte central de campanya d’Esquerra Republicana a Balaguer. Durant l’acte es va presentar la candidatura republicana i el programa electoral per als pròxims quatre anys. Al candidat i paer en cap, Jordi Ignasi Vidal l’han acompanyat la Secretària adjunta d’ERC, Marta Vilalta i el Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

Marta Vilalta va posar èmfasi de la governança republicana en l’àmbit municipal i va comentar que “cal donar gràcies a totes les persones que dia rere dia dediquen tot el seu temps a millorar la vida dels seus veïns i veïnes”. Vilalta també va reiterar que “cal tenyir de nou de color groc el mapa del país per continuar millorant els nostres pobles i ciutats perquè Esquerra Republicana és garantia de bon govern i de progrés”. Altrament, la Secretària general adjunta ha recriminat el fet que hi hagi partits o candidatures que depenen de Madrid per poder governar els municipis.

Per la seva banda, Jordi Ignasi Vidal, va exposar la necessitat que tenen de continuar fent el canvi i és que la ciutat s’ha transformat en tots els àmbits des de l’habitatge fins a la cultura i és que s’estan produint grans canvis i s’està posant les bases a la ciutat que els balaguerins i balaguerines mereixem. Vidal indica que “hi ha diferents candidatures que venen fum i que saben que el seu programa electoral no es pot complir ni ara ni en 8 anys, nosaltres hem complert el 70% del nostre programa electoral d’aquesta legislatura i malgrat que alguns el que volen no és fer el canvi, sinó aturar-lo!”. El candidat va remarcar també que “tenim equip, tenim il·lusió i tenim moltes ganes de continuar canviant i millorant la ciutat, volem i podem fer-ho”.

Vidal ha volgut recordar un dels debats en el que una altra candidata li havia preguntat de què servia que tots els governs tant la Generalitat de Catalunya, Diputació, Consell Comarcal i Paeria tinguessin el mateix color polític, al què Vidal ha respost “que gràcies al mateix color polític hem pogut resoldre les millores en mobilitat a la ciutat, els nous accessos al polígon industrial, l’ampliació del polígon industrial, el traspàs del Carrer Urgell i l’ampliació del Pont de Sant Miquel sinó també amb l’equitat en el suport i el bon tracte siguin del color polític que siguin els qui governen els municipis”.

El Conseller Roger Torrent va cloure l’acte expressant la necessitat de què els municipis continuïn millorant i que “només pot ser amb els companys i companyes d’Esquerra Republicana perquè la feina ben feta ha de tenir bons fruits. Els alcaldes i alcaldesses republicans volen transformar els seus municipis més enllà de les xarxes socials i apliquem aquesta utilitat republicana que va de nord a sud del país i que té múltiples exemples d’aquesta continuïtat i millora en el futur, com a mínim els pròxims quatre anys a Balaguer. El millor futur per Balaguer està en mans d’Esquerra Republicana i de tot l’equip d’en Jordi Ignasi Vidal.”

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.