L’Escola Municipal i el Club Gimnàstica Rítmica Balaguer celebren el festival de final de curs aquest divendres

Finalitza la temporada i les nenes de l’Escola Municipal i el Club Gimnàstica rítmica Balaguer realitzen aquests dies els últims assajos abans de l’estiu, i ho fan al teatre municipal. I es que aquest divendres dia 15 de juny hi tenen una cita important. Més de 200 gimnastes mostraran els avenços i millores que han adquirit durant la temporada davant de familiars i amics al festival de final de curs.

L’exhibició, fora d’un espai competitiu i esportiu, i que pretén mostrar la bellesa dels moviments individuals i el treball conjunt, tindrà com a fil conductor una fàbrica de nines.

Des de fa uns anys, l’escola i el club treballen en la gimnàstica rítmica més enllà de l’esport, afegint un toc més artístic al festival.

El festival de final de curs, que se celebra al teatre municipal de Balaguer aquest proper divendres, es podrà veure en dos torns. El primer a les 8 del vespre i un altre a tres quarts de 10 de la nit. El preu de l’entrada és de 3 euros i es podran adquirir el mateix dia a la guixeta del teatre una hora abans de l’inici de cada espectacle.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.