Els escolars de Balaguer repoblen la bultra de les Franqueses

Els alumnes de quart de primària de les escoles de Balaguer participen aquests dies a la plantada d’arbres a la bultra que organitza el centre de recursos pedagògics de la Noguera i la regidoria d’ensenyament de Balaguer. Es tracta d’una de les activitats amb més recorregut del Pla Municipal de Dinàmica educativa que es realitza amb l’objectiu de repoblar i posar en valor el patrimoni natural del municipi. Enguany la plantada es realitza al bosc de ribera de les Franqueses.

Els bosc de ribera de les franqueses també anomenat Bultra, és un espai natural amb una gran riquesa d’espècies, enguany els escolars fiquen el seu gra de sorra a l’hora de conservar aquest patrimoni natural  plantant arbres de l’espècie àlber i a la vegada coneixen les especies autòctones de la zona.

Abans de la plantada els alumnes han pogut realitzar una visita per l’església i el claustre  Monestir de Santa Maria de les Franqueses amb l’objectiu de descobrir també, el patrimoni cultural que envolta la zona.

En total participaran de la plantada d’arbres uns 250 alumnes de totes les escoles de la ciutat, l’activitat es realitzarà fins el pròxim 15 de febrer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.