Els alumnes de la UEC reben una xerrada sobre violència masclista

 width=

Aquesta setmana els alumnes de la UEC de Càritas d’Urgell a Balaguer han rebut la visita  dels Mossos d’Esquadra que els van fer una presentació sobre la violència masclista anomenada “Violència Masclista, com comença tot?”

La realització d’aquesta xerrada es va fer amb l’objectiu de donar a conèixer als joves el fenomen de la violència masclista, l’alta incidència que s’està detectant en els darrers dies, la poca visualització social que se li dona, i com de vulnerables són els joves davant les relacions sentimentals amb el procés que això comporta i des d’on comença tot.

Des de Càritas d’Urgell han apostat per aquesta activitat per tractar-se d’un tema en el qual hi poden incidir ja que en l’adolescència és quan comencen ha sorgir aquests petits senyals. A més, creuen que facilitar estratègies per detectar aquestes senyals i frenar-les és una tasca cada vegada més necessària entre els joves. Per tal de prevenir els casos de violència masclista, s’anima a continuar treballant des de casa escoltant als fills i filles sobre com viuen les relacions de parella.


Informa: Redacció Foto: Càritas d’Urgell Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.