El Sènior Masculí del CB Balaguer cau a la pista del líder

src=

Viatge complicat del Balaguer a la pista dels colíders, el Gavà, que va perdre per 80 a 59.

La primera meitat va tenir dues cares pel Balaguer; el primer de total domini del locals que van aconseguir amb un molt bona defensa i rapidíssims contratacs, endur-se el parcial de 12 punts; però en el segon quart els balaguerins van posar

tot el que tenien en defensa i van escurçar al descans fins als 6 punts, que deixaven un 43 a 37 en el marcador molt esperançador.

Però a la represa, tota la feina del segon quart es va esvaïr tant ràpid, que a la finalització del tercer quart el marcador ja es trobava 61 a 44, renda que van saber administrar els locals fins a la fi del partit.

Partit totalment dominat pels locals, però veient encara marge de millora en els nois de Balaguer, per les properes setmanes.