El Sènior Femení del CB Balaguer guanya al Viladecans

Equip Sènior Femení del CB Balaguer

Novena victòria de la temporada del sènior femení que milita al campionat de Catalunya de segona categoria. Les de la Noguera es van imposar per 63 a 43 al Viladecans.

El Viladecans, amb un equip jove, tècnic i físicament bo, va plantejar un partit lent i travat col·locant-se en zona durant els 40 minuts del partit. Després d’un primer quart igualat (14 -11), l’equip local va començar a afinar la seva punteria des de la línia de 6,25 i a equilibrar el seu joc interior – exterior i va aconseguir un parcial de 17 – 6 que situava un còmode 31 a 17 al descans. A la represa, mica en mica, les jugadores de la Noguera van anar ampliant l’avantatge fins arribar als 63 –  43 final. Destacar el debut de la júnior Júlia Altisent.

La propera setmana les fèmines del CB Balaguer visiten la difícil pista del CB Calaf, partit molt complicat que posarà a prova a l’equip de la Noguera.