El llibre ‘Una dolça revolució’ del balaguerí Josep Pàmies esgota la primera edició

pamiesEl llibre “Una dolça revolució” del balaguerí Josep Pàmies, que es va presentar a l’octubre a la Fira Slow Food d’Alimentació i Salut de Balaguer, ja ha venut  2.000 exemplars i va camí de fer una segona edició a principis del pròxim any.
La stevia, una planta edulcorant amb propietats medicinals, és el símbol d’una revolució pacífica que corre per jardins i balcons i també posa el gust al títol del llibre.
És la icona d’un moviment de milers de persones que troben solucions a la seva salut a través de les plantes i la saviesa ancestral. Josep Pàmies, agricultor de Balaguer, explica la seva història com a persona i activista, així com tot el procés que culmina en aquesta revolució.
Segons diu ell mateix, la seva història és la d’un pagès convencional que un dia, casualment, va descobrir que l’estaven enganyant i que, quan va descórrer les cortines, es va esgarrifar en veure que l’engany era molt més gran del que hauria pogut imaginar.”
“Una dolça revolució” és un llibre molt personal, en el que Josep Pàmies exposa la seva trajectòria vital. Al llarg dels anys ha comprovat de primera mà el mal que l’agricultura convencional està fent a la salut de les persones i al medi ambient, i això li ha fet prendre consciència dels interessos ocults que es mouen fora de la vista dels ciutadans. És per això que, desenganyat amb l’alimentació industrial que ell mateix també va produir durant uns anys, actualment dedica les seves energies a promoure un estil de vida natural i encoratja tothom a ser part del canvi que la humanitat necessita.
L’èxit a les xarxes socials, al seu bloc personal i en vídeos com “La comida que pisamos” o “Plantas que curan, plantas prohibidas”, l’han animat a escriure aquest llibre. A les seves pàgines, el lector hi trobarà les vivències i reflexions d’un pagès compromès amb temes com l’agricultura ecològica, la lluita contra els transgènics, les plantes medicinals i altres formes de sanació que actualment es consideren alternatives.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.