El CTT Balaguer vol portar a casa la 3a ronda de la ETTU Cup

El CTT Balaguer Villart Logístic començarà una nova aventura europea aquest cap de setmana a Istanbul.

Biscarri i companyia iniciaran la segona ronda de la ETTU Cup dissabte contra l’equip italià ASD Tenistavolo norbello, a la tarda del mateix dia les balaguerines s’enfrontaran a l’equip amfitrió i principal escull del grup en que han quedat emparellades. Finalment el darrer partit que es disputarà d’aquesta segona fase serà contra l’equip grec Ymka Thessaloniki. Cal recordar que aquesta segona ronda es disputa en modalitat de grups on accedeixen a la 3a ronda els dos primers equips classificats de cada grup.

El Rànquing de les balaguerines fa pensar que accediran a la 3 ronda de la competició sense complicacions, no obstant des del club no agrada el paper de favorits.

Degut a un canvi en el reglament de la competició el club a hagut de sufragar els costos del desplaçament a Istanbul. Per aquest motiu el club ha fet la petició perquè Balaguer sigui seu per la tercera ronda en cas de que l’equip es classifiqui aquest cap de setmana.

La decisió final dependrà de la federació internacional de tenis taula un cop es sàpiguen els emparellaments de 3a ronda.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.