El Cristec Balaguer s’imposa al Sant Julià per 7 gols a 2

El Cristec Balaguer va guanyar dissabte al Sant Julià per 7 gols a 2. Un partit amb molts gols, gairebé tots a la segona part.

Tots dos equips van sortir a la pista amb un posicionament molt defensiu. Tot i les escasses ocasions, els visitants van ser els encarregats d’inaugurar el marcador. Abans del descans però, el Balaguer igualaria el resultat. Amb l’empat a 1 s’anava al descans i a la represa el partit es va animar.

El Balaguer es va avançar amb dos gols en escassos minuts. Amb 3 a 1 en el marcador el Balaguer va dominar amb claredat en aquesta segona part. A menys de 10 minuts pel final els vermells van sumar el quart al marcador. Abans d’acabar el partit, el Sant Julià marcaria el seu segon gol, al que el Balaguer ha respost amb 3 dianes més. Resultat final, 7 a 2 per als de la capital de la Noguera i hat trick per Josep Maria Tarroja.

Aquesta victòria situa el Balaguer desè amb 16 punts.