El CF Balaguer no aixeca cap i cau contra el Torreforta

El Balaguer va encaixar aquest diumenge la cinquena derrota consecutiva davant el Torreforta per 2 gols a 4. Un resultat que situa a l’equip de la Noguera molt a prop de les posicions de descens.

En el primer temps, el Torreforta, equip de la zona alta, va ser els clar dominador. Els vermells, que no estaven ben situats al camp, van veure com un excompany, el balaguerí Ferran Alaman, els marcava un hat trick abans d’arribar al descans.

El primer gol va arribar al minut 7 en una centrada d’Edu que va rematar Ferran des del punt de penal.

Una altra passada d’Edu a Ferran, molt similar a la del primer gol, va fer pujar el 0 a 2 al marcador passada la mitja hora de joc.

El Balaguer, bloquejat després d’aquest dos gols, va encaixar el tercer gol de Ferran dos minuts després.

En la represa els vermells van sortir molt més concentrats i amb més intensitat. Fruit d’aquest treball Botigué va escurçar distàncies amb una vaselina.

No obstant, l’alegria del Balaguer va durar poc ja que en una gran contra Claudio va aprofitar per marcar  sol davant el porter Alfred. Un gol que posava molt difícil el partit als vermells amb l’1 a 4.

El Balaguer ho va intentar i al minut 80 Parra va anotar de cap el definitiu 2 a 4.

Amb aquest resultat el Balaguer es situa en 14a posició de la taula a dos punts del descens i a 17 punts del líder. En la pròxima jornada els vermells visitaran el Tàrrega en un dels derbis de la categoria.