El CF Balaguer líder en solitari després de la victòria contra el Vilanova en el debut a casa

El Balaguer es va convertir el passat diumenge en el nou líder en solitari del grup 2 de la Primera Divisió Catalana en aconseguir davant del Vilanova i la Geltrú la segona victòria de la temporada per 1 gol a 0.D’aquesta manera el Balaguer ha sumat tots els punts possibles en les primeres dues jornades disputades.

En el debut a casa, els locals es van mostrar molt segurs en defensa, i pràcticament en la primera ocasió que van tenir ja es van avançar en el marcador. El davanter Iban Parra, en el minut 5, va fer l’1 a 0 gràcies a una jugada d’estratègia, un dels punts forts d’aquest nou Balaguer. Aquesta superioritat en el marcador també era present al terreny de joc, on els vermells eren clarament superiors als seus rivals, que es van veure superats en tot moment.

A la represa en canvi, van ser els visitants els qui van agafar la iniciativa del joc i van fer treballar de valent un Balaguer molt sòlid defensivament. La primera ocasió pel Vilanova va ser als 4 minuts de la segona part a la sortida d’un córner, una clara senyal de que ja des d’un bon principi els visitants anirien a per totes. Malgrat el domini del Vilanova, els locals van disposar d’algunes ocasions gràcies a ràpides sortides al contraatac, però que no van poder finalitzar marcant el gol de la tranquil·litat. El Balaguer va poder mantenir la porteria a zero i sumar els tres punts que li permetien seguir al capdavant de la classificació.

El següent partit del Balaguer serà contra Marianao Poblet el proper diumenge dia 22 a Sant Boi de Llobregat.