El Centre d’Observació de l’Univers amplia la seva oferta d’activitats

Fotografia del COu del Montsec (arxiu)

Fotografia del COu del Montsec (arxiu)

El Centre d’Observació de l’Univers presenta per a aquesta temporada diferents novetats amb les quals amplia la seva oferta d’activitats.

Pel que fa les que s’adrecen al públic general, en les sessions nocturnes del planetari es projecta la pel·lícula “Mil Milions de Sols, camí cap a les estrelles” de la missió GAIA (Agència Espacial Europea), pre-estrenada durant la passada campanya de Nadal. En les sessions diürnes es manté la projecció de la pel·lícula “Galaktos” per a públic infantil i familiar, mentre que “L’inici de l’era espacial”, que fins ara s’oferia a les nits, passa a horari diürn per a les sessions de públic general.

Una altra de les novetats se centra en el Parc de Telescopis. S’han millorat els equipaments i s’ha augmentat l’oferta d’observacions astronòmiques.

D’altra banda, enguany les entrades del Centre d’Observació de l’Univers ja es poden adquirir directament per la seva web (www.parcastronomic.cat). Entre les diverses tarifes, n’ofereix una més de reduïda per la seva adhesió a la campanya “Montsec a tocar de les estrelles”, que consisteix en descomptes en les entrades de 16 espais visitables de la Noguera i el Pallars Jussà: presentant el tiquet de compra de l’entrada d’un espai, en els altres s’aplica un descompte.

També cal destacar el I Festival d’Astronomia que se celebrarà el mes d’octubre. Integrarà les fins ara anomenades Jornades d’Astronomia, juntament amb cursos, sopars astronòmics, música en directe, visites teatralitzades, tallers per a nens i adults, i un concurs de fotografia astronòmica, entre altres.

Quant a activitats adreçades a públic especialitzat, el COU acollirà el mes de juny el primer Workshop Internacional de disseny i elaboració d’espectacles de planetari, que reunirà prestigiosos professionals del sector.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.