El C.F.Balaguer aconsegueix un punt amb dedicatòria

El Balaguer va tornar a la competició aquest diumenge davant del Reus. Minuts abans del partit, el número 4 de Yeray Darias estava molt present sobre el terreny de joc. El club va fer un sentit i bonic homenatge  a Yeray enlairant centenars de globus portats per tots els equips de la base del club i retirant la samarreta amb el dorsal número  4 del jugador.

Abans del partit, els 22 jugadors de camp i tot el públic assistent  van realitzar un respectuós  minuts de silenci en memòria del jugador vermell.

Un cop començat el partit va ser el conjunt reusenc el que va portar la batuta durant els primers compassos d’encontre fet que li va permetre estrenar el lluminós amb un remat d’esquena a la porteria del davanter  Víctor Garrido.

Amb el 0-1 el Balaguer va tenir opcions d’empatar el partit però les accions atacants del conjunt de la Noguera no fructiferàven i va ser un altre cop el conjunt del Baix Camp l’encarregat de moure els dígits en el marcador amb una gran acció de Marcel Messeguer.

A la segona part Jordi Cortés va donar entrada a Mikel de l’Àguila i es va situar amb defensa de tres fet que li va permetre als de la Noguera gaudir de més control de pilota.

Les ocasions de gol es van succeir fins que al minut 57 Isaac va xutar  una pilota des de l’interior de l’àrea i la va col·locar lluny de l’abast del porter reusenc Antonio Sillero.

El gol va esperonar als balaguerins però el Reus també creava les seves ocasions al contraatac, Alfred però, no va permetre que el Balaguer encaixes cap més gol.

Adrià ho va provat en un llançament de falta que va sortir desviat i per la seva banda Putxi es feia el murri i robava la pilota al meta reusenc , l’àrbitre però va invalidar l’acció i va amonestar al jugador vermell.

Abans d’arribar el minut 45 Adrià novament va engaltar  un potent xut des de la frontal de l’àrea, la pilota però, es va estavellar al pal.  I quan ja semblava que el partit acabaria amb l’1-2, Adrià va recollir una pilota a l’interior de l’àrea que va fer arribar al fons de la xarxa . El Municipal va embogir i el gol com no podia ser d’altra manera portava dedicatòria.

Al finalitzar el partit Jordi Cortés es mostrava satisfet amb el resultat i sobretot amb la reacció de l’equip després de tot el que ha viscut el conjunt de la Noguera des de començament d’any.

Per la seva banda l’entrenador reusenc Lluis Albesa Va lamentar el gol encaixat en el temps afegit.

Ara el Balaguer disputarà un altre partit com a local abans de desplaçar-se a Lleida per disputar el partit aplaçat amb filial blau. L’empat davant del Reus deixa als de la Noguera en segon lloc a la classificació a un punt líder i amb un partit menys.