El balaguerí Robert Martínez debuta al mundial de Rússia 2018 amb golejada

width=

Després de quatre dies de mundial la selecció de Bèlgica dirigida pel tècnic de Balaguer, Robert Martínez, ha debutat aquest dilluns davant de Panamà amb victòria per 3-0.

L’equip belga ha tingut més problemes dels previstos per derrotar un equip molt inferior sobre el paper. Tot i tenir el domini de la pilota, i disposar de les millors ocasions de gol, la selecció europea no ha aconseguit superar la porteria panamenya durant els primers 45 minuts i ambdues seleccions han arribat al període de descans amb el 0 a 0 inicial. El gol de Mertens (47’) a l’inici de la segona meitat ha desencallat l’atac belga i els diables vermells han sentenciat el partit gràcies als gols de Lukaku (69’ i 75’).

Amb aquests tres punts la selecció belga encapçala la classificació del grup G on també hi ha les seleccions d’Anglaterra i Tunísia. El pròxim partit del combinat dirigit per Robert Martínez serà el pròxim dissabte, a les 14.00 de la tarda, davant de la selecció Tunísia. Una victòria belga deixaria quasi certificat el passi de l’equip de Robert Martínez pels vuitens de final.