El Balaguer Villart Logístic cau davant el líder a Cartagena

Últim encontre de la temporada del Balaguer Villart Logístic (Autor: CTT Balaguer)

Últim encontre de la temporada del Balaguer Villart Logístic (Autor: CTT Balaguer)

El Balaguer Villart Logístic va caure per un clar 4 a 0 en la seva visita al líder, l’UCAM Cartagena, en un encontre en el que tot ja estava decidit i que no modifica ni la primera posició a la lliga del Cartagena ni la tercera del Balaguer.

L’encontre va començar molt malament per a les balaguerines quan, en l’escalfament, Tingting Wang es va lesionar, cosa que va condicionar el seu joc durant tot l’encontre i el de tot l’equip. Així, en el primer partit Tingting va perdre per 3 a 0 (11-10, 11-9, 11-9) davant Xiang Li, a qui Tingting havia guanyat en el partit d’anada a Balaguer per 3 a 0.

En el segon, Yan Lan Li, va caure també davant Maria Xiao (11-9, 11-9, 11-9), i en el tercer Anna Biscarri va fer el mateix resultat de 3 a 0 davant la romanesa Iulia Necula (11-2, 11-3, 11-3). En el dobles, Tingting i Yan Lan van caure també per 3 a 0 davant Xiao i Necula (11-6, 11-8, 11-5).

Aquest encontre de final de lliga una mica accidentat no ensombreix la gran temporada que ha fet el Balaguer Villart Logístic, en que ha obtingut una meritòria tercera posició a la màxima categoria del tennis taula espanyol, amb 17 victòries i 5 derrotes, ni la de la seva jugadora estrella, Tingting Wang, que continua sent la millor jugadora d’Espanya amb 33 partits guanyats dels 35 que ha disputat.

Ara les jugadores balaguerines descansaran i es prepararan a fons per als campionats d’Espanya que es disputaran a Antequera (Màlaga) entre el 19 i el 28 de juny, i on, a més dels campionats individuals, disputaran com equip la Copa de la Reina.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.