El Balaguer guanya a l’Amposta i s’allunya de la zona de descens

El Balaguer s’allunya de les posicions de descens i veu més a prop assegurar-se la permanència, després de guanyar aquest diumenge a l’Amposta per dols gols a zero.

Els dos equips es trobaven empatats a punts a la classificació i es tractava d’un partit decisiu per evitar la zona de descens. El porter de l’Amposta va haver de començar la feina abans d’hora arreglant una part de la xarxa de la porteria.

En canvi pels de la Noguera el partit va començar força bé. Un gol de Crivillé després d’una desmarcada i assistència de  Monforte al minut 22 els avançava en el marcador.

El gol va descol·locar als visitants que no van jugar un dels seus millors partits i amb prou feines van generar ocasions. El Balaguer, molt fort en defensa, va continuar atacant amb més tranquil·litat.

A la segona part les coses no van canviar gaire, a l’Amposta li faltaven idees i el Balaguer estava molt ben posicionat al camp.

Al minut 68 de partit una centrada de Juan Carlos des de la banda dreta l’acabaria rematant el capità balaguerí, Isaac Solanes, i situaria el 2-0 al marcador.

Al minut 75 el Balaguer es quedaria amb 10 per l’expulsió de Yeray Darias al veure la segona targeta groga. El Balaguer però, es mantindria serè fins al final del partit.

El capità de l’Amposta Gustavo, va ser l’únic que va generar perill pels visitants. Primer amb el llançament d’una falta que va fer volar Alfred, i després amb un xut potentíssim que novament va aturar el porter balaguerí, un dels millors jugadors del partit.

Al final, victòria importantíssima per l’equip de la Noguera que ja és a 5 punts de la zona de descens.