El Balaguer esgarrapa un punt a Horta

El Balaguer va aprofitar en la visita a l’Horta rengantxar-se en la lluita per salvar la categoria amb l’empat a 1 gol. Iban Parra va avançar el marcador pels de la Noguera i un gol de Molist va igualar-lo.

La primera part del partit va transcorrer sense cap ocasió clara per part de cap dels dos equips. Al minut 43 els balaguerins es van avançar en el marcador amb un gol d’Iban.

La segona part, en canvi, va ser un monòleg ofensiu de l’Horta, que no trobava la manera de fer l’empat fins que Molist, a les acaballes, va fer l’1 a 1.

Amb aquest resultat el Balaguer va sumar el segon empat consecutiu en un dels camps més complicats de la categoria.