El Balaguer cau golejat davant del Viladecans

Mal partit el del Balaguer ahir al Municipal. Tot i la condició de líders amb la que afrontaven el compromís, els vermells no van tenir cap opció davant el Viladecans. Durant els primers 15 minuts, el quadre barceloní va ser molt superior. El Viladecans es va avançar al minut 5, amb una diana de Montoya. Poc després, va arribar el segon. Un gol Olímpic amb la rúbrica de Rulo. La sentència visitant va arribar just al complir-se el quart d’hora de partit. Triguero va culminar un contraatac amb el tercer per al Viladecans.

Amb tot perdut, el Balaguer va tirar d’orgull, però ahir no era el dia del quadre de la Noguera, i Doblas al minut 36 va fer pujar al marcador al 0-4. Just abans del descans, Parra va maquillar el resultat amb el gol de l’honor local.

La segona meitat va ser un autèntic tràmit, als 20 minuts de la represa Doblas va establir el 1 a 5 definitiu. A la conclusió del partit, el segon tècnic del Balaguer reconeixia la superioritat visitant.

Amb aquesta ensopegada el Balaguer cau a la setena posició a tres punts dels líders. El pròxim compromís del Balaguer serà al feu del Jesús Maria.