Dues victòries més per al Balaguer Villart Logístic a falta d’un encontre per acabar la lliga

Moment del partit de dobles (Foto: CTT Balaguer)

Moment del partit de dobles (Foto: CTT Balaguer)

El passat cap de setmana el Balaguer Villart Logístic va tenir doble jornada de lliga per terres castellanes, i va tornar amb dues victòries més a domicili, sobre els dos equips cuers de la Superdivisió. El dissabte van viatjar a Valladolid per enfrontar-se al Vasa Arroyo, al que van guanyar còmodament per 1 a 4, mentre que el diumenge es van traslladar a Madrid per enfrontar-se Las Rozas, amb qui va repetir el mateix resultat de 1 a 4.

Ambdòs encontres es van desenvolupar de manera molt similar. Davant les val·lisoletanes, Tingting Wang es va endur els dos partits per 0 a 3 sobre Islam Moukafih i Marta González, respectivament. Yan Lan Li va fer el mateix 0 a 3 davant Marta González. Anna Biscarri va caure, en el partit més ajustat, per 3 a 2 davant Maria Ramírez. I en el dobles Li i Wang van fer un altre 0 a 3 sobre Ramírez i González.

El diumenge, a Madrid, contra Las Rozas, novament Tingting Wang es va imposar còmodament a Blanca Fernández i Claudia Caymel, ambdòs per o a 3. Yan Lan Li va fer un altre 0 a 3 davant Claudia Caymel. Novament, Anna Biscarri va cedir en un partit ajustadíssim amb Elena Lòpez per 3 a 2. I el dobles se’l van endur també Li i Wang per 0 a 3 davant Jópez i Caymel.

Amb aquests nous quatre punts, el Balaguer Villart Logístic, a falta d’un sol encontre per acabar la lliga, es coloca a 2 punts del segon classificat, el Fotoprix Vic, però amb un encontre menys que aquest que ja els ha jugat tots. La propera jornada, la última de la temporada de lliga, el 19 d’abril, les balaguerines viatjaran a la pista del Suris Calella, cinquè classificat a la taula, on, si guanyessin, empatarien a punts amb el Fotoprix Vic, però per l’average particular entre ambdòs equips, podrien obtenir la segona posició a la classificació final.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.