L’Ajuntament de Lleida celebra el darrer ple d’aquest mandat. La sessió ha estat marcada de nou per les discrepàncies entre les formacions polítiques. Part del debat l’ha centrat el projecte del Parc de les Arts que, finalment, el govern socialista de Larrosa no ha aconseguit tirar endavant amb els vots en contra de tots els grups que s’hi ha abstingut.

El Conseller de Territori i Sotenibilitat Damià Calvet assisteix a una nova reunió de la Plataforma per a la millora de la línia R12 Barcelona-Manresa-Lleida. Calvet ha anunciat la voluntat d’arribar a un acord entre les diferents institucions catalanes implicades per reclamar una reunió bilateral amb el Ministeri de Foment i exigir, així, més inversions a la línia R-12.

El Vila-Sana vol endur-se els tres punts aquest dissabte a la pista en el partit que disputarà a casa contra el Vilanova. A falta de quatre partits per finalitzar la lliga, les de Jordi Capdevila volen assegurar-se la quarta posició tenint present que les dues últimes jornades, contra el Manlleu i el Gijón, seran complicades.

La quarta edició del Festival Gar Gar del Penelles arriba aquest cap de setmana amb 24 artistes convidats. Enguany com a novetat els pintors participants juguen amb noves tècniques artístiques més enllà de la pintura com són la plantació i la música. Per aquesta edició, s’han rebut més de 300 propostes d’artistes que volien restaurar antics murals o crear-ne altres de nous. Enguany, s’espera que en total es sumi un centenar de murals pintats al municipi.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.