Deu famílies de Balaguer a punt de ser desallotjades dels seus pisos de lloguer

Deu famílies de Balaguer residents a un bloc de pisos del carrer Ramon Llull de la capital de la Noguera  podrien començar a ser desallotjades a partir d’aquest divendres.

El conflicte es remunta dos anys endarrere quan el bloc de pisos va passar a ser propietat d’una entitat bancària després d’embargar-li al constructor el qual tenia llogat els pisos a la majora de veïns que residien a l’edifici. Després d’uns mesos de tenir diversos problemes a l’hora de realitzar els pagaments de les mensualitats, els veïns, que en alguns casos vivien ens aquests habitatges des de l’any 2009 quan es va acabar la construcció, van deixar de pagar el lloguer.

Després de les primeres incidències els veïns es van posar en contacte amb el servei d’habitatge de l’Ajuntament de Balaguer amb els que juntament amb l’entitat bancària vanacordar arribar a una solució conjunta abans de realitzar cap acció des desallotjament poder mantenir els lloguers a les famílies.

Ara però, i amb tota la documentació requerida per l’entitat bancària enviada, l’oficina d’habitatge de l’Ajuntament de Balaguer ha rebut la primera notificació de desallotjament

Des de la regidoria i l’oficina d’habitatge de l’Ajuntament de Balaguer s’ha parlat amb el jutjat per tal d’aturar aquest desallotjaments i s’espera que es pugui arribar a una solució conjunta tal i com s’havia planificat amb la reunió mantinguda amb l’entitat bancària.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.