Desencallada l’adjudicació del nou contracte de recollida selectiva

El Tribunal Català de Contractes del sector públic ha desestimat el recurs presentat per les empreses excloses del concurs pel servei de recollida selectiva de residus de la comarca de la Noguera i, finalment, el Consell Comarcal podrà oficialitzar la signatura amb l’empresa guanyadora de la licitació adjudicada el passat mes d’octubre després de que tres empreses quedessin excloses del procés de licitació per no incloure tota la documentació exigida en el plec de clàusules.

La presidenta del Consell Comarcal, Concepció Cañadell, s’ha mostrat satisfeta de que finalment es pugui signar el nou contracte ja que una de les màximes preocupacions de l’ens públic era que el servei pugués començar a normalitzar-se. A més a més, Cañadell ha explicat que el fet de que els veïns de la comarca estiguessin pagant la taxa d’un servei que encara no estava en funcionament també era preocupant.

La presidenta ha explicat que el nou servei s’haurà de desplegar gradualment un cop realitzada la signatura del conveni i que l’empresa adjudicatària l’haurà de completar en un període màxim de sis mesos.

La concessió del servei va ser per l’empresa Fomento de Construcciones i Contratas per un valor d’1’6 milions d’euros. El nou servei aposta pel model d’illes de contenidors amb l’objectiu d’augmentar el nivell de reciclatge.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.