Curs de monitor astronòmic i etiquetes ecològiques, novetats presentades a la jornada Montsec Starlight

Turisme, gastronomia i mediambient han estat els eixos sobre els quals s’ha desenvolupat la jornada Montsec Starlight que ha tingut lloc al Parc Astrònomic del Montsec, al municipi  d’Àger. En la trobada s’hi han presentat diferents inciatives per a fomentar la destinació turística Starlight.

La jornada ha començat per la vessant gastronòmica amb la presentació del projecte Gustum per a la promoció dels productes agroalimentaris del territori.

Pel que fa al turisme, s’ha donat a conéixer el nou curs de monitor astronòmic Starlight que permetrà al sector turístic privat obtenir una formació complementària sobre astronomia i generar valor afegit als seus negocis.

En la jornada també s’ha presentat el pla pilot de certificats ecològics que acollirà el Montsec per tal de reconèixer la categoria ecològica dels allotjaments i el seu respecte a criteris del medi ambient com per exmple la contaminació lumínica.

Aquestes iniciatives es sumen a la part científica i a la tasca del Parc Astronòmic del Montsec per tal de dinamitzar la zona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.